Spring Forest Qigong

Spring Forest Qigong

Qigong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese Geneeskunde, die men zich aanleert om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. 

Meteen naar
Meer informatie,
 
Workshop  of Aanmelden

Spring Forest Qigong is een eenvoudige en effectieve methode om fysieke en emotionele pijnen te healen en de kwaliteit van het leven te verbeteren. Door regelmatig Qigong oefeningen te doen, worden de energiekanalen geopend en wordt de qi geactiveerd. Het evenwicht in je lichaam kan zich hierdoor herstellen of handhaven.

'Een healer in elke familie en een wereld zonder pijn en lijden”

Dat is de visie van Master Chunyi Linn, de grondlegger van Spring Forest Qigong. Hij heeft Chinese geneeskunde gestudeerd en vond Qigong een van de doeltreffendste methoden om lichaam, geest en emoties te helen. Decennia-lange studie bij verschillende Qigong-masters en onderzoek naar de verschillende oefeningen en methoden, leverde uiteindelijk Spring Forest Qigong op. Een eenvoudige doch doeltreffende combinatie van ademhalingsoefeningen, meditatie en actieve oefeningen die iedereen kan doen om zichzelf gezond te houden en zich weer beter te voelen. De oefeningen kunnen staand, zittend of zelfs liggend worden uitgevoerd.

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Spring Forest Qigong en was meteen enthousiast. Ik ben veel gaan oefenen en probeerde ook de healingtechnieken uit op wat vrienden. Zelfs daar had ik wat resultaten mee. Ik besloot daar meer mee te doen en ben de trainingen gaan volgen. Nu mag ik mij gecertificeerd SFQ-groupleader noemen.

Eenvoudige oefeningen

Moving of Yin Yang with Master Chunyi Lin Spring Forest Qigong

Qigong-workshops

Wil jij weer in balans komen en de energie vrij laten stromen? Neem eens deel aan een workshop. Tijdens een workshop worden Qi-gong-oefeningen afgewisseld met theorie, healing-technieken en meditaties. Een mooie combinatie waar je thuis meteen mee aan de slag kunt om jezelf en je familie en Chunyi Lin te helpen met een healer in elke familie en een wereld zonder pijn en lijden.

Duur ca. 2,5 uur.
Kosten: € 25,00 

13 maart 2019, 19:30 uur, Broederstraat 2, Kampen
Meld je aan via onderstaand formulier

Aanmelden Qigong-workshop 

Oefengroep

Qigong oefeningen zijn fijn om te doen en een weldaad voor lichaam en geest. Nog fijner is het om samen Qigong te beoefenen.

Er start een wekelijkse oefengroep op woensdagavond 13 februari 2019 
20:00 - 21:00 in 
Buurtgebouw "de Raat"
Reigerlaan 8 
9411 GV Beilen 

Kosten € 7,50 per keer.
Je kunt je aanmeldem via onderstaand formulier

Aanmelden oefengroep