Massage, luxe of levensstijl?

Een luxe? …of een levensstijl.

Massage is al zo oud als de mensheid. Voor ieder mens is het belangrijk om contact te hebben, om aangeraakt te worden. We zien vaak dat de aandacht die uitgaat naar fysieke of mentale pijn al genoeg is om de spanning weg te halen. Bij pijn wrijf je automatisch de pijnlijke plek..

Lees meer

Tuina

Tuina (uitspraak: twie na) is een onderdeel van de Chinese Geneeskunde, naast acupunctuur en kruidengeneeskunde.
Een Tuina massage is een van de richtingen in de Chinese geneeskunde naast acupunctuur. Bij Tuina wordt druk uitgeoefend op meridianen en op specifieke punten daarvan, waardoor de Qi-stroom vrij en gelijkmatig door het lichaam kan stromen.
Volgens de Chinese geneeskunde wordt elke ziekte veroorzaakt door onevenwichtigheid in de Qi-stroom. Als deze in balans is voel je je ontspannen en vol levenskracht.

Tuina-stoelmassage

Een Tuina stoelmassage is een massage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. De massage vindt plaats over de kleding heen en duurt ongeveer 20 minuten.

De volgende klachten kunnen baat hebben bij een Tuina stoelmassage:

- nek- en schouderklachten
- spanningshoofdpijn
- rugpijn
- moeheid
- RSI
- tenniselleboog
- concentratieproblemen

Deze massage is zeer goed toepasbaar bij bedrijven om de medewerkers fit en gezond te houden.
Ook op evenementen is de stoelmassage niet meer weg te denken.

 Aromatherapie-massage

Etherische olie bevat psychoactieve werkzame stoffen. Herinneringen en gevoelens worden gewekt. Zo kan onze stemming voor een belangrijk deel worden beïnvloed door de geur van etherische oliën.
De olie helpt bij lichamelijke en psychologische klachten en ondersteunt het lichaam en de psyche bij haar zelfgenezend vermogen. De oliën worden opgenomen via de neus en de huid. Via de huid komen de oliën direct in ons lichaam terecht en beïnvloeden zo allerlei lichaamsprocessen. Samen met de liefdevolle aanraking van een massage brengt aromatherapie een verbinding tot stand tussen lichaam, geest en emoties.

Magneet-massage

Een heerlijk onstpannende lichaamsmassage waarbij ook magneten worden gebruikt om te masseren. De magneten helpen het lichaam het zelfgenezende vermogen te versterken, de doorbloeding wordt verbeterd en daardoor werkt deze massage ook pijnverzachtend.
Een magneetmassage heeft een diepe ontspannende werking en kan de energie weer vrij laten stromen.
DEZE MASSAGE IS NIET GESCHIKT VOOR MENSEN MET ELEKTRONISCHE IMPLANTATEN ZOALS EEN PACEMAKER!
Dit in verband met eventuele verstoringen van de elektronica