Natuurlijke verzorgingsproducten

De workshops die georganiseerd worden bij “Op de Voshaer” zijn geschikt voor 4-10 personen. Bij alle workshops zijn koffie/thee, iets lekkers en de materialen bij de prijs inbegrepen. Workshops op locatie of voor meer personen behoren ook tot de mogelijkheden.

Onderstaande workshops duren ca 2,5 uur. Kosten: € 30,00 p.p.

Kom je liever alleen of krijg je geen groepje bij elkaar dan geldt er een toeslag van € 20,00. Voor 2 personen een toeslag van € 10,00, voor 3 personen een toeslag van € 5,00

Dagcrème

In deze workshop geef ik informatie en tips over net natuurlijk verzorgen van de huid, dus zonder paraffine en kunstmatige toevoegingen. We maken een heerlijke dagcrème die je natuurlijk mee naar huis neemt.

Scheer- en baardproducten

Aromatherapie, alleen iets voor vrouwen? Deze workshop gaat over scheren. Welke producten zijn er en wat doen ze eigenlijk? 

Maak een persoonlijke aftershave.

Optie 1: Maak je eigen scheerolie

Optie 2: Maak je eigen baardwax


Huidverzorging

Wat je op je huid smeert zou je eigenlijk moeten kunnen eten, want het wordt door je lichaam opgenomen! Veel producten die je in de winkel kunt kopen bevatten schadelijke ingrediënten. Leer hier om in een handomdraai je eigen puur natuur verzorgingsproducten te maken.

Maak een persoonlijke huidolie

Maak een deodorant

Mondverzorging

Tandpasta met chemische bestanddelen en zelfs synthetische pepermunt? Lip”verzorging” met paraffine?

Dat kan beter!

Maak je eigen lippenbalsem

Maak je eigen tandpasta