Aromatherapie

De workshops die georganiseerd worden bij “Op de Voshaer” zijn geschikt voor 4-10 personen. Bij alle workshops zijn koffie/thee, iets lekkers en de materialen bij de prijs inbegrepen. Workshops op locatie of voor meer personen behoren ook tot de mogelijkheden.


Onderstaande workshops duren ca 2,5 uur. Kosten: € 30,00 p.p.

Kom je liever alleen of krijg je geen groepje bij elkaar dan geldt er een toeslag van € 20,00. Voor 2 personen een toeslag van € 10,00, voor 3 personen een toeslag van € 5,00

Massageolie

Door toevoeging van aromatherapie tijdens een massage worden de effecten van een massage dieper en sterker.

Korte inleiding in de aromatherapie
Welke olie bij een massage

Maak je eigen massageolie 


Leer een handmassage geven

Je eigen natuurlijke parfum

Ben je op zoek naar een persoonlijk, natuurlijk parfum en kan een luchtje uit de winkel je niet bekoren?

In deze workshop creëer je eerst een huisparfum om er even in te komen en tot slot je eigen persoonlijke parfum.

Eerste hulp

Al duizenden jaren worden geneeskrachtige planten, in de volksmond ‘kruiden’ gebruikt om gezond te blijven en om ziekten en ongemakken te verhelpen. De belangstelling in kruiden en het gebruik ervan wordt steeds groter en er zijn steeds meer producten te koop waar op de verpakking is aangegeven dat er kruiden in verwerkt zijn. Zou het niet mooi zijn als je zelf deze producten zou kunnen maken?

Maak je eigen goudsbloemzalf

Maak een anti-jeukroller

Aromatherapie drinken?

Etherische oliën worden in de voedingsindustrie reeds lang gebruikt om voedingsmiddelen en medicijnen op smaak te brengen. In deze workshop bekijken we de mogelijkheden om je thee en andere drankjes op smaak te brengen en evt therapeutisch in te zetten.

Scheer- en baardproducten

Aromatherapie, alleen iets voor vrouwen? Deze workshop gaat over scheren. Welke producten zijn er en wat doen ze eigenlijk? 

Maak een persoonlijke aftershave.

Optie 1: Maak je eigen scheerolie

Optie 2: Maak je eigen baardwax